Lansare de carte: “Așezământul” – Gheorghe Andrei Neagu

Casa de Cultură din Odobești vă invită luni, 17 decembrie 2018, începând cu ora 12:30, la întâlnirea cu scriitorul Gheorghe Andrei Neagu și lansarea cărții „Așezământul” (Iași, 2018). Volumul va fi prezentat de scriitorii Mariana Vârtosu, Ștefania Oproescu și Agafia Drăgan. Cei care doresc volumul cu autograful autorului sunt invitați la acest moment care face parte dintr-un diptic cultural original, prin care încercăm să îmbinăm arta grafică și literatura.

Gheorghe Andrei Neagu este membru al Uniunii Scriitorilor din România și autor a peste 30 de titluri de romane, nuvele și versuri. A debutat cu poezie în 1970 în Revista “Ateneu”, cu proză în volumul colectiv “Zece prozatori” (Editura Albatros, 1986), iar primul volum personal l-a publicat în 1992. Participă la emulația culturală vrânceană de peste trei decenii, fiind printre fondatorii celor mai cunoscute reviste culturale și jurnale apărute după 1989 în spațiul miorițic. Se remarcă aici Revista “Oglinda literară”, unde au debutat scriitori vrânceni din tânăra generație. De asemenea, este mentorul Cenaclului Literar “Duiliu Zamfirescu” și președintele Asociației Culturale omonime.

Evenimentul de lansare a celui mai recent volum al scriitorului Gheorghe Andrei Neagu va avea loc după deschiderea Salonului de Grafică Satirică MILCOVERITAS, în sala de lectură a Bibliotecii Publice. Vă așteptăm cu drag!

 

 

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă