La mulţi ani, 2019!

La mulți ani, dragi prieteni ai Casei de Cultură!

La sfârșitul unui an bogat în evenimente dorim să mulțumim celor care ne-au fost alături. Un gând senin se îndreaptă către elevii Liceului Teoretic și cei ai Liceului Tehnologic din localitate, profesorilor și directorilor celor două instituții, cu ajutorul cărora proiectul „Centenarul Unirii în Odobeștii Vrancei” s-a putut derula. Recunoștință datorăm Stațiunii Viticole din Odobești, instituție care a organizat în colaborare cu Primăria Odobești și Academia de Științe Agricole, cel mai important simpozion național despre viticultură din Anul Centenar.

Mulțumim copiilor care activează la cluburile Casei de Cultură, doamnelor de la Clubul „Femina” și Grupul „Lira”. Un cuvânt special se cuvine prietenilor Casei de Cultură (ingineri, profesori, medici), pe care nu o dată i-am deranjat telefonic pentru a le cere un sfat sau a-i invita la manifestări. Grație odobeștenilor amintiți mai sus, Odobeștiul a fost gazda unor momente de talie națională.

Un sentiment de gratitudine se îndreaptă către conducerea Primăriei, care a înțeles rostul, rolul și importanța culturii ca element identitar în viața comunității, ne-a susținut și ne-a acordat toată încrederea. Din suflet un mare MULȚUMESC, artiștilor (pictori, graficieni, muzicieni), profesorilor, istoricilor, scriitorilor și tuturor oamenilor de cultură care au acceptat să lanseze cărți, să expună pe simezele instituției noastre, să dialogheze cu cititorii și să ne onoreze cu prezența în anul dedicat comemorării jertfei eroilor și cinstirii memoriei acestora.

Cu siguranță nu am reușit să fim pe măsura așteptărilor tuturor invitaților și participanților, nici să organizăm spectacole flamboaiante, cu atât mai puțin nu am putut acorda atenția cuvenită fiecărui participant la manifestările noastre. Ne asumăm criticile și neîmplinirile și le cerem scuze celor pe care i-am nemulțumit.

La mulți ani, dragi prieteni ai Casei de Cultură!

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă