Întâlnire cu lumea cărților pentru copii la Odobești

Felicitări, Anda Toma și Irene Postolache pentru prima lansare de carte în Odobești! Sfârșitul de săptămână a fost marcat de câteva evenimente culturale, organizate de Casa de Cultură din Odobești. Primul dintre acestea a fost dubla lansare de carte pentru copii, unde am consemnat două noutăți:

  • debutul cu volum al Andei Toma;
  • întâlnirea cu scriitoarea de succes Irene Postolache.

Imaginile de mai jos (preluate de pe pagina de Facebook a Andei Toma) vorbesc despre atmosfera plină de candoare în care s-a desfășurat manifestarea. Mulțumim odobeștenilor prezenți la eveniment și Domnului primar Nicolaș Daniel pentru vorbele de suflet adresate Andei Toma, la prima întâlnire în calitate de ilustrator de carte cu publicul din orașul natal! Altfel spus, am fost martori la „botezul” unui autor odobeștean, cu mult har și bun simț, cu discreție și modestie, cum găsim din ce în ce mai rar printre noi.

Pentru cei care nu au putut participa la întâlnirea cu Irene Postolache și Anda Toma, vă invităm să urmăriți prezentarea evenimentului pe canalul de Youtube al Vrancea Atlas tv, în cadrul emisiunii “Ediție specială”.

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă