Odobești – Orașul Viilor Domnești (2009-2019)

Vom sărbători în această toamnă un deceniu de la branduirea localității. În toamna anului 2009 a fost lansat brandul Orașului Odobești într-o atmosferă festivă, dezvelind bustul istoricului Constantin C. Giurescu, oferit de „Fundația Ion Basgan”, în prezența istoricului Dinu C. Giurescu. Cu aceeași ocazie a fost lansat ghidul de promovare a localității, prefațat de istoricul D. Giurescu, având ca titlu chiar brandul orașului. De asemenea, a fost realizată Strategia de dezvoltare a Orașului Odobești pentru perioada 2009-2020, strategie care și-a atins scopul.

De aceea, este nevoie de o nouă strategie, care să țină cont de evoluția localității. Pentru aceasta sunteți invitați să vă pronunțați cu idei și sugestii de proiecte, atât în ce privește partea administrativă a localității, dar și în ceea ce privește agenda culturală. Nu uitați, la Toamna Odobeșteană vom avea un regal de manifestări cultural-artistice, având ca scop cunoașterea, tezaurizarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric al Odobeștilor!

Citiți mai multe despre brandul orașului Odobești în articolul publicat în Ziarul de Vrancea în octombrie 2009: Avem primul brand de localitate: Odobești, orașul viilor domnești.

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă