Zilele Culturii Odobeștene – 13 – 25 octombrie 2019

Casa de Cultură din Odobești vă invită pentru două săptămâni, începând cu 13 octombrie la ediția 2019 a Zilelor Culturii Odobeștene. Ediția din acest an va cuprinde:

Am făcut această postare lapidară întrucât am primit mai multe mesaje din partea unor prieteni şi colaboratori, care ne-au amintit că pe 12 octombrie începe campania electorală şi… Şi? Dorim să precizăm că Zilele Culturii Odobeştene se desfăşoară din 2012 în fiecare an, în jurul datei de 14 octombrie. Anul acesta, Guvernul României a fixat începerea campaniei electorale pentru 12 octombrie şi nu ne-a întrebat dacă avem ceva împotrivă!

Casa de Cultură continuă prezentarea agendei culturale şi dacă unii dintre candidaţi doresc să-i întâlnească pe odobeşteni, spaţiul public al instituţiei este la dispoziţia acestora, în afara programului agendei culturale. Mai mult decât atât, le propunem candidaţilor o masă rotundă la Odobeşti, să cunoască şi ei România profundă, că de la Ceauşescu şi Iliescu nici un preşedinte ales nu a călcat prin Podgorie. Asta ca să-i liniştim pe prieteni. Aşteptăm ultimele confirmări din partea invitaţilor şi în partea a doua a săptămânii vom prezenta programul în detalii, pe ore şi evenimente.

Dr. Romeo-Valentin Muscă

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă