Biblioteca Publică Odobești vă așteaptă!

Casa de Cultură a reluat activitatea cu publicul începând din 15 mai. În primul rând, Secția de împrumut și Secția pentru copii își așteaptă cititorii. Ambele, doar pentru împrumut la domiciliu, nu la Sala de lectură, respectând legislația în vigoare. În cele două secții se va intra pe rând, câte o persoană, ceilalți vor aștepta în Foyer, la distanță, unii de alții, nu în grup.

În interiorul instituției este obligatorie utilizarea măștii de protecție. Se va lua temperatura fiecărei persoane. În cazul în care temperatura este mai mare de 37,3 grade nu se va permite accesul în clădire. De asemenea, este obligatorie curățarea mâinilor la intrare. Toate aceste măsuri sunt neceare pentru protejarea publicului și a personalului.

Încă nu și-a reluat activitatea cinematograful. Așteptăm reglementările din partea Departamentului pentru Situații de Urgență. Sala de cinema este pregătită, scaunele au fost aranjate cu distanțarea socială corespunzătoare, filmele au ajuns de la distribuitori și, probabil, în cel mai scurt timp vă vom invita la film.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să respectați legislația în vigoare până la încheierea situației de alertă!

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă