Continuăm prezentarea lucrărilor din cadrul Salonului de Grafică Satirică

Cu toate că algoritmii Munteluidezahăr ne-au tras pe linie moartă și postările noastre abia mai prind câte o ieșire în cronologiile prietenilor, noi ne încăpățânăm să vă spunem că „Pandemia zuckervează România” de valori și tradiție, spre bucuria celor care privindu-se în oglindă cred că omul s-a născut din maimuță.
Pentru ca vernisajul artiștilor Barnea, Orban și Ciolacu să aibă loc de Sfântul Nicolae, simțim cum rata infectării s-a stabilizat, chiar scade de la o zi la alta (sic!). De aceea, sperăm ca pe 2 sau 3 decembrie să putem vernisa Salonul de Grafică Satirică. Și o întrebare de la un prieten: în localitățile unde rata infectării a depășit 3 la mia de locuitori și au fost interzise manifestările culturale, dacă până în ziua alegerilor rata infectării va fi tot peste 3 la mia de locuitori, se vor mai ține alegeri? Știm că este retorică, dar omul a ținut să o facem publică.
Vă rugăm, dragi prieteni ai Casei de Cultură, la care postarea mai apare în cronologie, să o distribuiți pentru a ajunge și la ceilalți iubitori de frumos! Vă mulțumim!
Romeo-Valentin Muscă

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă