Vernisajul Salonului de Grafică Satirică MILCOVERITAS va avea loc joi, 3 decembrie

Am aflat de la Cotroceni, adică de la purtătorul de cuvânt al Guvernului, că rata infectării este pe platou. Danke vielmals! (A se reține că Danke nu vine de la Dancă, ci de la verbul german danken= a mulțumi)! Dacă la Cotroceni mai era cetățeanul lucid Băsescu ne-am fi gândit cu toții la un platou de ospătar, dar nu-i cazul. Credem că președintele în funcție se referă la Platoul Bucegi, unde merge la consultări cu Sfinxul și Babele, despre „spovedania lui Rizea”, Sibiul fiind în carantină.
În cazul acesta, joi, 3 decembrie, la ora 12, vom vernisa ediția pandemică a Salonului de Caricatură, o ediție excepțională și veți vedea de ce. Pentru a respecta măsurile igienico-sanitare, pentru vernisaj, în Foyer, vor putea intra maxim 20 de persoane în același timp. Însă expoziția va rămâne pe simezele Casei de Cultură până la sfârșitul anului și poate fi vizitată de toți cei care îndrăgesc acest gen artistic.
Vă rugăm, stimați iubitori de cultură, să înțelegeți condițiile în care se va desfășura vernisajul pentru că dincolo de ironiile care dau culoare vieții, pandemia este o realitate dureroasă din care vom ieși numai dacă vom respecta normele igienico-sanitare prevăzute de legislație.
Romeo-Valentin Muscă

About the Author

Cultura Odobesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună acum
Adresă