Prieteni,

Mă bucur că pot fi alături de voi, odobeștenii, și că în calitate de director al Casei de Cultură pot să îmi aduc contribuția la revitalizarea vieții culturale din Orașul Viilor Domnești.

De câteva luni, Casa de Cultură are un suflu nou și o imagine vie, datorită energiei și entuziasmului copiilor și tinerilor care ne trec pragul în fiecare zi. Nu putem decât să ne bucurăm și să fim motivați să realizăm și alte lucruri frumoase pentru voi!

Îmi doresc foarte mult să facem din Casa de Cultură o instituție care prețuiește trecutul, dar care profită din plin de tehnologia prezentului și a viitorului, de aceea pun mare preț pe digitalizare și pe noile tehnologii, cum ar fi accesarea serviciilor noastre prin intermediul unei aplicații pe telefon sau organizarea de seminarii și workshop-uri pentru tineri pe teme de interes. Trăim într-o lume în permanentă evoluție și nu vrem să rămânem în urmă!

Voi încuraja în continuare actele culturale de calitate și oamenii valoroși din comunitatea noastră, de la copii și tineri talentați, până personalități venerabile, care și-au adus aportul la zestea culturală a orașului nostru.

Planurile noastre sunt ambițioase și pot să vă spun că am pregătit surprize pentru voi. Vă dezvălui doar atât: vom avea noi activități culturale, interesante și atractive.

Sunt mândru că pot să coordonez o echipă de oameni inimoși, familia mea de la Casa de Cultură, alături de care am reușit să realizez multe lucruri bune într-un timp scurt și dorim să continuăm să vă bucurăm mintea și sufletul, în egală măsură!

Îmi doresc ca în viitorul foarte apropiat Casa de Cultură  să devină și Casa voastră, a tuturor celor care iubesc cartea, artele, frumosul.

Ușile Casei de Cultură sunt deschise pentru voi toți!

 

Daniel Gîrleanu

Director Casa de Cultură ”C. C. Giurescu” Odobești